Toitlustus

Kuke talu opereerib ja toitlustab Põhjala Catering

Fotod tehtud töödest leiate SIIT

Chef de cuisine – Dmitri Britikovski

Dmitri omandas kokandushariduse Prantsusmaal, mille järgselt töötas ta seal 15 aastat erinevates tipprestoranides, k.a. kahes erinevas Michelin 2* restoranis Lõuna-Prantsusmaal. Seejärel sidus ta ennast pikalt erinevate Eesti ja Rootsi 5* ärihotellidega, kus juhtis nii restoranide, konverentside kui suure võimekusega banketiköökide tööd. Alates 2016 aastast liitus peakokk kindla eesmärgiga Põhjala Cateringiga – luua Eesti cateringimaastikule 5* tasemel cateringiteenus. Dmitri on traditsiooniline Prantsuse köögi peakokk, kuid töötanuna pikalt Põhja Euroopas on tänaseks tema käekiri mix klassikalisest Prantsuse köögist ja jätkusuutlikust New Nordic koolkonnast.

Meie ühiseks eesmärgiks on pakkuda paindlikku toitlustusteenust vastavalt sündmuse formaadile ja suurim tunnustus kiitus hea toidu eest. Oleme hoolikalt valinud oma tooraine tarnijad, kellest suur osa on kodumaised puhta toidu talu- ja väiketootjad. Arvestame toitlustamisel toidutalumatuse ja taimetoitlastega.

Menüü

Aastaringselt pakutav põhimenüü, kust leiab maitsvaid roogasid nii seminaridele kui peolauale.

Joogimenüü

Kuke Turismitalus on lubatud ainult kohapeal tellitud alkohol. Palume esitada tellimused ette, vajadusel on võimalik kohapealt jooke juurde soetada.

Peod ja teised pidulikud sündmused

Rikkalikud buffeemenüüd leiab siit. Tegemist on pidulikkude sündmuste jaoks koostatud grupimenüüdega, pidulikkust arvestatakse ka laua katmisel.