Pidulik buffeemenüü

 Pidulik buffeemenüü (toidu kogus inimese kohta 1055g)

Buffeemenüü talv 2023/24 (toidu kogus inimese kohta 1055g)

Soe toit
• Lõhefilee, valge veini-või kaste, talveõunad 140g L
• Hirveliha talveköögiviljadega , punase veini ja ploomi kaste 140g
• Röstitud ahjuköögiviljad (porgand, peet, sibul, pastinaak), balsamico-tüümiani glasuur 120g V
• Ahjus röstitud rosmariinikartul 200g V

Külm buffee
• Traditsiooniline Eesti kartulisalat 75g L
• Pasta salat käsitöö pesto, mango, vinnutatud tomati ja rukolaga 40g VT, G
• Kitsejuustu ja peedi salat, spinat, mandariin, pähkel 40g VT, L

Kala
• Mustsõstra graavilõhe, tillikartul, hapukoor, muna geel, sibul ja forellimari 30g L
• Smorrebrod, suitsutatud tursa ja kurgi salat, aedkress 50g G,L
• Vahemere räim, sous vide kurk, tilli kaaviar ja sidrun 20g

Liha
• Röstbiif, mädarõika kreem, punase sibula moos ja kukeseen 30g
• Mortadella, musta trühvli kreem, oliivivalik 20g
• Pollo tonnato ehk röstitud kanafilee tuunikala kastme ja kappariga 30g L

Taimetoit
• Pirn veinis, sinihallitusjuustu kreem, Kreeka pähkel, Eesti mesi 30g VT,L
• Talvine sahvrikaup: hapendatud kurk, marineeritud kõrvits, tomatihoidis 60g V
• Vegan kasukas ehk kihiline salat soolatud baklažaaniga 30g V

• Bread station, ehk valik Põhjala Catering pagarite käsitöö saiasid ja leibasid, maitsevõi G;L

V= vegan, VT=vegetaar, L= sis. laktoosi, G= sis. gluteeni

Hind ühele inimesele 35 eurot.

Hindadele lisandub käibemaks 20%.

Jõulumenüü, shokolaadi ja karamelli duoJõulumenüü, kaheksajala carpaccio