Pidulik buffeemenüü

 Pidulik buffeemenüü 2024 (toidu kogus inimese kohta 1000g)

Vahemere mõjutustega suvemenüü :

Soe toit
• Küpsetatud lõhefilee, vinnutatud tomati kaste, brokkoli ja aedhernes 140g L
• Röstitud kanafilee rohelise ürdikastmega, karusmari ja mango 140g L
• Krõbe ahjukartul suvise aedoa, porrulaugu ja spinatiga 200g V
• Mac and cheese musta trühvliga 125g VT, G,L

Salatid
• Kartulisalat rebitud kanalihaga 75g L
• Vahemere pastasalat pähklikastme, oliivide ja artišokiga 40g V,G
• Burrata, värviline aedtomat, värske pesto ja vaarika dressing 40g VT,L

Kala
• Kreveti ceviche, tomati-koriandri salsa 20g
• Nicoise vaagen põletatud tuunikala ja sinepikastmega 20g L
• Paneeritud Läänemere tursk, edamame salsa ja laimi kreem 20g G

Liha
• Lepasuitsu kalkun, vaarika kaste, valge redise slaw, granny smith õun, maasikas 20g L
• Röstitud kanafilee, chimichurri, greip ja granaatõun 30g
• Veisefilee, rabarber, basiiliku kreem 20g L

Taimetoit
• Ricotta kreem, suvikõrvits, sidrun, soolatud maapähkel 30 VT,L
• Värske soolakurk tilli ja küüslauguga 50g V
• Lillkapsa shawarma, krõbe kikerhernes, tšilli õli , roheline tahiini 30g V

• Bread station, ehk valik Põhjala Catering pagarite käsitöö saiasid ja leibasid, maitsevõi G;L

V= vegan, VT=vegetaar, L= sis. laktoosi, G= sis. gluteeni

Hind ühele inimesele 35 eurot.

Hindadele lisandub käibemaks 20%.

Jõulumenüü, shokolaadi ja karamelli duoJõulumenüü, kaheksajala carpaccio