Kompleksi tutvustus

Oleme pidevalt arenev turismikompleks Harjumaal Kose vallas, kes on seadnud enda eesmärgiks olla üks maaturismi parimatest teenusepakkujatest Eestis. Hindame kõrgelt kliendi heaolu- tema teenindamist nii meie juurde saabumisele eelneval perioodil kui ka koha peal olles.

kuketalu34 kuketalu31 kuketalu06

Oma  võimalustelt  on  turismitalu väga mitmekesine.  Konverentsi,  peo  ja  tasemel toitlustamisteenusele lisaks pakutakse ka põnevaid vaba-aja veetmise võimalusi. Majutuskohtasid on kogu kompleksi peale aastaringselt 58.

Meie lähedal asuvad Tuhala Nõiakaev, Eesti pikim Virulase koobas, Tuhala kirik, Eesti võimsaim energiasammas, Järlepa raba ja maa-alune Tuhala jõgi.

Ennekõike on see aga vaikus, looduse rikkumata ilu ja sõbralik vastuvõtt, mis kutsub Kuke Turismitalusse tagasi tulema.

Saunamaja Harjumaal kuketalu37 kuketalu40

Oleme püüdnud luua kodulehe, kust leiate kogu vajaliku informatsiooni Kuke Turismitalu võimaluste kohta. Tulge kindlasti ka koha peale uudistama!

Jüri Lakspere, Tegevjuht

Leader projektitoetus “Kohalikku toorainet väärtustava toidu toomiseks ja säilitamiseks seadmete soetamine” 

Eesmärgid:

Projekti elluviimisel kasvab ettevõtte toitlustusteenuse pakkumise ja jaemüüki tootmise võimekus ja sellest tulenevalt tõuseb piirkonna elanike kui külaliste kättesaadavus kohalikust toorainest valmistatud heale toidule.

Tulemused:

1. Ettevõte on võimeline vastu võtma toitlustustellimusi hetke 1000 inimese asemel 2000 inimest päevas ning täitma ka 5* tasemel ka kõige keerulisemaid projekte (ministrite a la carte õhtusöögid, erinevate delegatsioonide VIP vastuvõtud jne)

2. Kose valda tuntakse kui toiduturismi sihtkohta. Tootmisvõimekuse kasvades on võimalik ettevõttel suurendada gruppide vastuvõtmise võimekust ja sagendada ürituste tihedust (brunchid, teemaõhtud jne…) hetke 4 üritust aasta asemel 12 üritust aastas.

3. Kuke talu tuntuse kasvatamine kui gurmeetaluna läbi teemaõhtusöökide ja brunchide. Tootmisvõimekuse kasvades on võimalik vastu võtta suuremaid gruppe, arendada välja stabiilne tarneahel väiketootjatega parima tooraine kasutamiseks, mis on tipptasemel kokanduse aluseks.

4.Ettevõtte eestvedamisel arendatakse välja kohalike tootjatega koostöövõrgustikud horeca sektori varustamiseks. Nii nagu see toimib edukalt Skandinaaviamaades, Prantsusmaal, Itaalias. Investeering loob ettevõttele võimaluse toota ja serveerida nii uusi tooteid kui olemasolevaid tooteid suuremahulisemalt, mis paneb aluse uute tarnijate ja laiaringilise koostöövõrgustiku loomiseks.

Leader logo