Põhimenüü

Chef de Cuisine – Dmitri Britikovski

Kuke Turismitalu peakokk Dmitri Britikovski on Prantsuse koolkonda esindav peakokk, kelle kireks on kombineerida maailma kuulsaima kulinaarse riigi tehnikaid ja maitseid kodumaisega. Saanuna kokandushariduse Prantsusmaal, jätkas Dmitri tööd samas riigis, kus sai väärtuslikke kogemusi Michelini (2*) restoranides. Sealt edasi liikus Dmitri kodumaale, kus jätkas karjääri Tallinna tipphotellides. Enne Kuke Turismitalu oli mehe ülesandeks peakokana 174 hotellitoaga 5* hotelli käivitamine Põhja-Rootsis, Lapimaal. Täna juhib Dmitri kööki ja pakub suurepäraseid maitseelamusi nii Kuke Turismitalus kui meie cateringi kaubamärgi Põhjala Cateringi klientidele. Dmitri kireks on lahtine tuli ja sellel toidu valmistamine.

IMG_8375

Aastaringselt pakutav grupimenüü, serveerimine buffeestiilis

Rikkalikumad grupimenüüd pidulikeks sündmusteks leiate: JÕULUMENÜÜ

Salatid:

GRAAVILÕHE SALATIPADJAL sinepikaste, granaatõun 5.-

TOMATI-MOZZARELLASALAT ürdiõli, saiakrõps 4.5.-

Supid:

TRADITSIOONILINE SELJANKA maitseroheline, hapukoor 5.-

KOORENE KALASUPP kalafilee, kartul, porgand, maitseroheline 5.5-

TOMATISUPP tomat, tšilli, ingver, suitsujuust 5.-

Pearoog:

GRILLITUD VEISE VÄLISFILEE ROHELISE PIPRA KASTMEGA tomati-sambal tšatni 9,5.-

MAROKOPÄRANE LAMBAKINTS KUIVATATUD PUUVILJADEGA marineeritud aprikoos, värsked ürdid 9,5.-

AHJUS 8 TUNDI HAUDUNUD LIIVIMAA LIHAVEISE SHOKOLAADI HAUTIS kreeka pähklid, värsked ürdid  9.-

TÄIDETUD VABAJOOKSU KANA inglisepärane salvei täidis, beurre noisette 8,5.-

BARBECUE KANA TŠILLI JA INGVERIGA MARINEERITUD VIRSIKUGA 8,5.-

AHJUS KÜPSETATUD KOHVI SEALIHA marineeritud pirn ja ja Palieri viinamarjad 8,5.-

TURSAFILEE KOOKOSPIIMA JA INGVERI KASTMES värske koriander 9,5.-

GRILLITUD BEEBIFORELL till, sidrun 9.5-

AHJUS KÜPSETATUD LÕHEFILEE DIABLO KASTMES marineeritud apteegitill 9,5.-

AHJUS KÜPSETATUD KLAARSÄGA MAGUSHAPUS TOMATIKASTMES hautatud tomat ja paprika, krõbedad sibularõngad 9,5.-

TÄIDETUD SUVIKÕRVITS VALGE KALA JA JUUSTUGA värsked ürdid 8,5.-

 

Kõikide pearoogade hinnad sisaldavad: 1 lisand allolevast valikust, värske roheline salat, kannuvesi, mahlajook, leib 

Polenta praetud shampinjonide ja parmesaniga 200g

Röstitud rosmariinikartulid 200g

Mustad läätsed karrikastmes köögiviljade ja sidruniga  200g

Couscous köögiviljadega 200g

Kartuli gratään 200g

Kartuli boulangere peekoni ja karamelliseeritud sibulatega 200g

Küpsetatud suvikõrvits pähklite, küüslaugu ja värskete ürtidega 200g

 

 

Energiapaus:

PUUVILI puuviljad vaagnal, kohv, tee, kurgi-sidrunivesi 2.5.-

DIPITOPS köögiviljad, kokteilikaste, kohv, tee, kurgi- ja sidrunivesi 2.5.-

KÜPSISED soolased ja magusad küpsised, kohv, tee, kurgi-sidrunivesi 2.5.-

PIRUKAS  lihapirukas, õunasai, kohv, tee, kurgi-sidrunivesi 3.-

VÕILEIB soolalõhe ciabattal, must leib Kuke talu pasteedi ja sibulamoosiga, kohv, tee, kurgi-sidrunivesi 3.5.-

SALAT kokteilisalat vähisabade, juustu ja ananassiga pokaalis, kohv, tee, kurgi-sidrunivesi 3,5.-

waldorfi salatcatering tallinnas 3toitlusteenus tallinnas

Magustoit:

JUUSTUKOOK marjad 4.-

SHOKOLAADI JA KARAMELLI DUO KOOK pistaatsia 4.-

KOHUPIIMAKREEM küpsisehake, marjad 3,5.-

KOHUPIIMAKOOK  kirsid 4.-

KIHILINE MANGO-PASSIOONI KOOK 4.-

PORGANDIKOOK jõhvikad 4.-

Suupisted sauna, ehk eksklusiivne valik käsitöö suupisteid: 

  • VALIK ANDRE FARMI JA PRANTSUSE JUUSTUSID kreekerid, juustumoos 40g
  • VINNUTATUD SEA SISEFILEE JA VEISEFILEE valminud käsitööna Kuke talus 30g
  • SUITSUTATUD PARDIFILEE valminud käsitööna Kuke talus 15g
  • SOOLAS JA PIPRAS LAAGERDUNUD VEISEFILEE valminud käsitööna Kuke talus 15g
  • KRÕBEDAD KANATIIVAD bbq kaste, kokteilikaste 50g
  • SUITSUTATUD RÄIM valminud käsitööna Kuke talus 20g
  • GRILLITUD KALMAAR valminud käsitööna Kuke talus 15g
  • BRUSCHETTA basiilikumesi, virsik, kitsejuust 30g
  • KÖÖGIVILI kokteilikaste 40g

Hind ühele inimesele 8.-

 

Hommikusöögi buffeevalik:

 Soe toit:

Ahjuolett Andre farmi juustu, singi ja värskete ürtidega

Röstitud Kuke talu käsitöö peekon

Külmad road:

  • Lehttaigna seene-lihapirukas
  • Kuke talu käsitöö suitsusingid – 3 erinevat
  • Andre farmi Classic juust
  • Rootsipärane, peedi ja mädarõikaga marineeritud graavilõhe
  • Marineeritud pattisonid ja oliivid
  • Värske salat, sibulaviilud, tomati ja kurgiviilud
  • Kuke talu käsitöö müsli ja jogurt
  • Värskelt küpsetatud magusad minimuffinid
  • Smuutivalik  – mustika smuuti ja mango smuuti
  • Hooajaline puuviljavali
  • Valik värskelt küpsetatud kiviahju saiatooteid ja leib
  • Maitsevõi valik – ürdivõi, või päikesekuivatatud tomatitega
  • Kohv ja tee
  • Maitsevesi, mahlajook

Hind ühele inimesele 8.-

Hindadele lisandub käibemaks!

995806_645330688830050_1643052675_n 1012337_645330635496722_847508497_n DSC_0042

BBQ veisefileePeotoitlustusToitlustus tallinnas pulmamenüüpulmacateringkohvipaus seminarile